Asker yarın havalanacak!

Erbaş ve erler, vatani görevlerini yapmaya uçarak gidecek.YARIN BAŞLIYORMilli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan protokol uyarınca, erbaş ve erlerin sivil hava yolları ile taşınmasına yarın başlanıyor. 6 ay sürecek ve daha so

Asker yarın havalanacak!


Erbaş ve erler, vatani görevlerini yapmaya uçarak gidecek.

YARIN BAŞLIYOR

Milli Savunma Bakanlığı ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan protokol uyarınca, erbaş ve erlerin sivil hava yolları ile taşınmasına yarın başlanıyor. 6 ay sürecek ve daha sonra uzatılması planlanan protokol kapsamında, 250 bin er ve erbaşın havayoluyla taşınması öngörülüyor.

250 BİN ASKER 11 MİLYON

Yapılan sözleşmeyle mevcut havaalanları kullanılarak, erbaş ve erlerin tespit edilen 142 güzergâh üzerinden taşınması sağlanacak. Sözleşme kapsamında, 250 bin erbaş ve erin havayoluyla taşınmasının, Milli Savunma Bakanlığı’na yaklaşık 11 milyon lira maliyet oluşturacağı hesaplanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler