"Asker geri çekilmiyor"

Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri Kıvrıkoğlu, Güneydoğu'daki birliklerin Batı illerine kaydırılması haberleri ile ilgili konuştu. Şırnak ve Irak sınırındaki birliklerde konuşlandırıldığı öğrenilen asker, tank ve mühimmat konvoy halinde Batı illerine sev

"Asker geri çekilmiyor"

Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri Kıvrıkoğlu, Güneydoğu'daki birliklerin Batı illerine kaydırılması haberleri ile ilgili konuştu.

 
Şırnak ve Irak sınırındaki birliklerde konuşlandırıldığı öğrenilen asker, tank ve mühimmat konvoy halinde Batı illerine sevk edilmeye başlandı.
 
Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri Kıvrıkoğlu, bu haberler üzerine Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in geleneksel olarak verdiği 23 Nisan Resepsiyonu'nda konuştu.
 
"GERİ ÇEKİLME YOK..."
 
Kıvrıkoğlu, "Hacim ve güç açısından bölgede azalma yok. Hudut birlikleri yasak bölgeye girenleri yakalar. Yaz tertiplemesi sebebiyle yer değiştirme yapılıyor. Geri çekilme yok, görevimize devam ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem