Asker eğlencesinde kan aktı: 1 ölü, 3 yaralı

Olay, Şipali Mahallesi'nde geceyarısı meydana geldi.Kısa bir süre sonra askere gitmeye hazırlanan Onur Kaya için yakında açılacak oto kurtarma servisinde asker eğlencesi düzenledi.Yaklaşık 100 kişinin bulunduğu grup arasında henüz belirlenemeyen bir neden

Asker eğlencesinde kan aktı: 1 ölü, 3 yaralı

Olay, Şipali Mahallesi'nde geceyarısı meydana geldi.

Kısa bir süre sonra askere gitmeye hazırlanan Onur Kaya için yakında açılacak oto kurtarma servisinde asker eğlencesi düzenledi.

Yaklaşık 100 kişinin bulunduğu grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Sokağa da taşan bıçakların da kullanıldığı kavgada eğlenceyi düzenleyen Onur Kaya'nın babası 41 yaşındaki Ekrem Kaya, 20 yaşındaki Adem Kacır, 22 yaşındaki Selami Tüfekçi ve 23 yaşındaki Melih Demirbaş çeşitli yerlerinden yaralandı.

Özel otomobillere konulan yaralılardan 41 yaşındaki Ekrem Kaya, 20 yaşındaki Adem Kacır İnegöl Özel Cihangir Hastanesi, 22 yaşındaki Selami Tüfekçi ve 23 yaşındaki Melih Demirbaş ise İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisi önüne bırakıldı.

Özel araçların sürücüleri kısa süre içerisinde kayıplara karıştı. Yaralılıar tedavi altına alındı. Ekrem Kaya acil servisteki tedavi ardından durumu kötüye gidince Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Oğlunun yaralandığı duyan İnegöl Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Kacır, acil servise gelerek 2 ay sonra askere gitmesi beklenen yaralı oğlu Aden Kacır'ın durumu hakkında bilgi aldı.

Oğlu için kan vermeye hazırlanan baba, ölüm haberini alınca yıkıldı. Acil serviste yaklaşık yarım saat kalp masajı yapılmasına rağmen Adem Kacır hayatını kaybetti.

İnegöl Jandarma ekipleri ve savcılık olay yerinde inceleme yaptı. İnceleme sırasında içeride bulunran asker eğlencesinde aldığı alkolün etkisiyle sızan işyerinin bekçisi Mustafa K. sorulara yanıt veremedi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler