'Asker Apo' yeniden gözaltında

Çalıntı otomobilleri parçalayarak piyasaya sürdükleri iddia edilen 'Asker Apo' lakaplı A. G. (59) ve yardımcısı olduğu öne sürülen Ö. K. (32) parçalama işlemlerini yaptıkları Ataşehir'deki kiralık bir depoda çalıntı birçok parçayla beraber yakalanarak göz

'Asker Apo' yeniden gözaltında

Çalıntı otomobilleri parçalayarak piyasaya sürdükleri iddia edilen 'Asker Apo' lakaplı A. G. (59) ve yardımcısı olduğu öne sürülen Ö. K. (32) parçalama işlemlerini yaptıkları Ataşehir'deki kiralık bir depoda çalıntı birçok parçayla beraber yakalanarak gözaltına alındı.

Sabıka kaydında 29 adet çalıntı oto parçalama kaydı bulunduğu öğrenilen Abdullah Güvenç'in 7 ay önce tahliye olduktan sonra tekrar aynı işi yaptığı bilgisine ulaşan İstanbul Emniyeti Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri, zanlının adresini belirledikten sonra Ataşehir'de kiraladığı depoda yardımcısı ile otomobil parçalarken suçüstü yakalayarak gözaltına alındı.

Depoda Fatih, Güngören, Bahçelievler ve Küçükçekmece'den çalındığı belirlenen parçalanmış halde 4 adet binek otomobil ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan iki zanlının ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi. 'Asker Apo' lakaplı A. G.'nin 29, Ö.K.'nin ise 3 sabıkası bulunduğu belirlendi.

Emniyette işlemleri tamamlanan iki zanlı Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem