Asker 45 derecede operasyonda!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, Şırnak bölgesindeki askeri hareketlilik geniş alana yayıldı. Daha önce Küpeli ve Cudi dağlarında başlayan askeri yığınak ve hareketlilik, Cizre ile Güçlükonak İlçeleri arasındaki Kil

Asker 45 derecede operasyonda!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, Şırnak bölgesindeki askeri hareketlilik geniş alana yayıldı. Daha önce Küpeli ve Cudi dağlarında başlayan askeri yığınak ve hareketlilik, Cizre ile Güçlükonak İlçeleri arasındaki Kilise Dağları'nda da başladı.

Kilise Dağı eteklerinde bulunan Hendek Köyü yakınlarında tespit edilen bir grup teröristi etkisiz hale getirilmesi amacıyla dün akşam başlatılan takip operasyonları devam ediyor. Damlarca Jandarma Tabuku ve güvenlik üs bölgelerindeki özel eğitimli birlikler, 45 dereceyi bulan sıcak havaya rağmen takip operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

Kobra helikopterleri, PKK'lı teröristlerin kaçış güzergahında bulunan vadileri yoğun ateş altına altına alırken, Sikorsky helikopterler de özel eğitimli birlikleri hakim tepelere indiriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler