Asansörde feci şekilde can verdi!

Denizli'de, bakımında çalıştığı asansörün hareket etmesiyle, kabini ile tavan arasında sıkışan 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir iş hanındaki asansörün bakımını yapan ekipte yer alan Faruk Dum

Asansörde feci şekilde can verdi!

Denizli'de, bakımında çalıştığı asansörün hareket etmesiyle, kabini ile tavan arasında sıkışan 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir iş hanındaki asansörün bakımını yapan ekipte yer alan Faruk Dumlupınar, kabinin üzerinde çalıştığı sırada asansör üst kata doğru hareket etti. Asansör binanın son katında dururken, Dumlupınar'ın kabin ile tavan arasında sıkıştığı fark edildi. Çalışma arkadaşları, çatıdan asansör boşluğuna girerek Dumlupınar'ı çıkarıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri, 17 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Dumlupınar'ın Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, asansör kabininin elektrik akımındaki kaçak nedeniyle hareket ettiği ileri sürüldü.

Olay yerinde incileme yapan Cumhuriyet savcısı, Makine Mühendisleri Odası yetkililerinden de teknik konularda bilgi aldı. İncelemenin ardından Faruk Dumlupınar'ın cesedi, otopsi için Pamukkale Ünivesitesi morguna kaldırıldı.

Makine Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Ferhat Bolat Arıkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1984 yılında yapılan binanın asansörünün de eski olduğunu, elektrik kaçağının bulunduğunu ve yıllık periyodik bakımının yapımadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem