Artvinlilerden Ankara çıkarması

Trabzon Artvinliler Derneği  Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti Trabzon Milletvekillerine yeni dönemde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.   BAKAN SOYLU DERNEKLERİN ÖNE

Artvinlilerden Ankara çıkarması
Trabzon Artvinliler Derneği  Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti Trabzon Milletvekillerine yeni dönemde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
 
BAKAN SOYLU DERNEKLERİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
 
Trabzon Artvinliler Derneği  Başkanı Ahmet Külekçi ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora’yı makamlarında ziyaret etti.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu sivil toplum örgütleri ve derneklerin önemime değinerek “Bizi en iyi denetleyecek,sorgulayacak ve katkı sağlayacak olan sizlersiniz. Trabzon’da hemşeri dernekleri de bu anlamda önemli.Artvin’in insanı-doğası-kültürü ve eşsiz güzellikleri ile benim gönlümde ayrı bir yeri var. Derneğimizin ziyareti beni çok mutlu” dedi. 
 
Bakan Soylu’ya ziyarette ASKON ekibi birlikte Artvinli hemşerilerine destek amaçlı olarak Of kaymakamı Eren Arslan’da hazır bulundu. TBMM’de AK Parti Trabzon Milletvekillerini de ziyaret eden Trabzon Artvinliler Derneği dört vekille aynı anda bir araya gelme fırsatı buldu. Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ziyaretten dolayı dernek başkanı Külekçi ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
 
bakan-soylu-ziyaret.jpg
 
bakan-ziyaret.jpg
 
vekiller-2.jpg
 
vekiller-3.jpg
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem