Artvinli hemşerimize büyük gurur

Dünya Belediyeler Birliği Genel Başkanlığı’na seçilen Artvinli hemşerimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş’ın ardından ikinci bir Artvinli Dünya çapında bir göreve seçilmiş oldu. Yazıcı’nın Dünya çapında bir göreve seçilmiş olması A

Artvinli hemşerimize büyük gurur

Dünya Belediyeler Birliği Genel Başkanlığı’na seçilen Artvinli hemşerimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş’ın ardından ikinci bir Artvinli Dünya çapında bir göreve seçilmiş oldu. Yazıcı’nın Dünya çapında bir göreve seçilmiş olması Artvin’de sevinçle karşılandı.

Artvin Çoruh Üniversitesi’nde öğretim üyesi iken Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından birinin başına genel müdür olarak atanan İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı, Artvinlileri gururlandıracak bir başka göreve daha seçildi. Türkiye İş Kurumu’nun, Güney Kore istihdam kurumlarına karşı yarıştığı Dünya Kamu İstihdam Kurumları Birliği (WAPES) Başkanlığı için yapılan seçimlerde İŞKUR, ilk turda ezici bir çoğunlukla 41 ülkenin oyunu alarak seçimleri kazandı. Bu kapsamda İŞKUR Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı 2015-2018 Dünya Kamu İstihdam Kurumları Birliği Başkanlığına seçilmiş oldu. Yazıcı’nın bu göreve seçilmiş olması ulusal basında geniş yankı bulurken, Güney Köre ekibine karşı alınan bu zafer aynı zamanda Dünya basınında da geniş yer aldı.

nusret-2.jpg

YAZICIYA TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR

Nusret Yazıcı’nın Dünya çapında bir görev olan Dünya Kamu İstihdam Kurumları Birliği (WAPES) Başkanlığı’na seçilmesi ilimizde de sevinçle karşılandı. Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Mimar Kadir Topbaş’tan sonra ikinci bir Artvinli Dünya çapında bir göreve seçilmiş olması ilimiz adına ikinci bir gurur kaynağı olduğu dile getirilirken, bu göreve seçilmesinden dolayı Nusret Yazıcı’ya tebrik telefonları yağıyor. Yazıcı’yı tebrik eden vatandaşlar, kendisiyle gurur duyduklarını ve görevinde başarı temennisinde bulunduklarını ifade ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem