Artvin’e 244 milyon TL’lik 22 adet tesis

Bakan Eroğlu Artvin'de 22 tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Artvin’e 244 milyon TL’lik 22 adet tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin’de 244 milyon TL’lik 22 adet tesisin temel atma ve açılış törenine katıldı. 

Artvin'de Çoruh Nehri kıyısında Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı tamamlanan Çoruh Parkı'nın da aralarında bulunduğu toplu temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin'e daha önce verdiği müjdelerden, 555 milyon lira tutarındaki 19 projeden 15'ini tamamladıklarını belirterek, “Kalan 4 projeyi de kısa sürede bitireceğiz. Bugün 268 milyon liralık 27 yeni müjde ile geldik. Artvin Belediye Başkanımız bana makamında bir karpuz suyu içirdi, ardından 150 milyon liralık daha yatırımın sözünü aldı. Ben de gaza geldim, söz verdim” ifadelerini kullandı.

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin açılışı ve temel atma törenini gerçekleştirdi. Daha sonra park alanını gezen Bakan Eroğlu, üzerinde adı yazılı çam fidanına su döktü.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler