Artvin'deki bu yola dikkat

Karayolları bu yol için uyardı.

Artvin'deki bu yola dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı kesimi 11-12. kilometrelerinde köprü çalışması nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı. Ulaşım her iki yönde ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşıma karşı yönden gidiş geliş olarak izin veriliyor.

Akçakoca-Düzce yolunun 27-28. kilometrelerinde, Üskübü Melen Köprüsü yanına yeni köprü yapım çalışmaları nedeniyle Akçakoca-Düzce istikametindeki ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 58, 60 ve 61. kilometrelerinde Sümbüllü-4, Seyitler-1 ve Seyitler-2 tünellerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle bugün saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler