Artvin'de vatandaş devleti bekliyor - Flaş Açıklama

Haber61 -  Haber Servisi – Artvin’in ilçelerinde yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin’in ilçelerin durumun zor olduğunu ifade ederek devletin bir an önce yardıma gelmesi

Artvin'de vatandaş devleti bekliyor -  Flaş Açıklama

Haber61 -  Haber Servisi – Artvin’in ilçelerinde yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin’in ilçelerin durumun zor olduğunu ifade ederek devletin bir an önce yardıma gelmesi gerektiğini belirtti. Haber61’e konuşan Bayraktutan, “ İlçelerin bazılarında Elektrik yok, evlerde su yok telefonlar kesik, Özellikle Arhavi’nin birçok köyüne yollar kesik. Hopa’da ulaşım sağlanamayan köyler var, tablo vahim durumda. Yani büyük bir felaket var. Bu felaketin nedenleri aslında sorgulanması gerekli, doğa bizden intikam alıyor. Doğu Karadeniz’de bu tablo. Can kayıplarımız var. Az önce kardeşlerimizi toprağa verdik ve ikindi namazında yine vereceğiz. Köylerde halen daha ulaşamadıklarımız var.

Buralardan en büyük temennimiz can kaybının gelmemesi olur. Gidenler geri gelmiyor. Hep Mal kaybı hep de can kaybı var.  Burada devletin bir an önce şefkatini göstermesi gerekli. İş yerleri berbat durumda. İnsanlar çaresiz hiçbir yere ulaşamıyorlar devletin sıcak elini görmek istiyorlar. Halk çok şikayetçi kimse buraya gelmedi diyorlar.”ifadelerine yer verdi. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem