Artvinde sel sonrası oluşan gelişmeler

Artvin Borçka'da 11-13 Kasım'da meydana gelen sel ve afetlerde zarar gören ihtiyaç sahiplerine yardımlar devam ediyor. Borçka Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde başta Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzer

Artvinde sel sonrası oluşan gelişmeler

Artvin Borçka'da 11-13 Kasım'da meydana gelen sel ve afetlerde zarar gören ihtiyaç sahiplerine yardımlar devam ediyor.

Borçka Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde başta Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinden gönderilen yardımlar, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, yaptığı açıklamada, Borçka ilçesine bağlı Merkez, Aksu ve Küçükköy mahallelerindeki yerleşim alanlarında selden büyük ölçüde zarar görenlere battaniye, çeşitli ev eşyalarının dağıtıldığını belirterek, evleri kullanılamayacak halde olan ve barınma yerleri bulunmayanlara geçici barınma yerleri sağlandığını söyledi.

İhtiyaç sahiplerinin yatak, battaniye, nevresim ve mutfak eşyaları gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için Bursa ve diğer çevre il ve ilçelerden gelen bir tır malzeme dağıtımına başladıklarını ifade eden Atan, "Ayrıca ilçemizdeki Mavi Çarşı İş Merkezi'nde açılan Hayır Çarşısı'nda bay ve bayanlar için giyim eşyası bulunduruyoruz. Sel felaketinin izlerini silmek için çevre illerdeki belediyelerimizin destekleriyle yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz" dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem