Arsinlilerden örnek davranış

Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) tarafından Trabzon, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Eğitime Destek, Güvenilir Gelecek’ adlı eğitim programı çerçevesinde 15 başarılı öğrenciye bilgisayar hediye edildi.Kokteyl ile başlayan program, A

Arsinlilerden örnek davranış

Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) tarafından Trabzon, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Eğitime Destek, Güvenilir Gelecek’ adlı eğitim programı çerçevesinde 15 başarılı öğrenciye bilgisayar hediye edildi.

Kokteyl ile başlayan program, ARFED tarafından hazırlatılan Arsin Tanıtım Filminin izlenmesi ile start aldı. Bugüne kadar Arsin’e dair yapılmış ilk çalışma olma özelliğini taşıyan bu film salondaki katılımcılardan büyük bir alkış aldı. 

Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) Başkanı İsmail Keskin, yeni kurulmuş bir federasyon olmalarına rağmen kısa sürede eğitime vermiş oldukları desteğin küçümsenemeyeceğini belirterek, “Bugün bu salonda katılımcıların desteği ile bu başarı açıkça görülmektedir. Sizler bu desteği bize verdiğiniz müddetçe eğitime ve Arsin’e desteğimiz , Arsin için çalışmalarımız artarak devam edecektir . Eğitimle ilgili çalışmalarımız , öğrencilere desteğimiz daha sonraki yıllarda misliyle artarak devam edecektir. Arsin Dernekler Federasyonu tarafından finanse edilen Arsin ve Trabzon genelinde kendi alanlarında başarılı 15 öğrenciye eğitimlerine destek olmak ve eğitimde başarıyı teşvik amacıyla bilgisayar hediye ediyoruz.

Amacımız eğitimli nesiller yetiştirmektir. Bu çalışmalarımızda bize destek veren başta Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tüm birimlerine , Eğitim Kurumlarına , Okul Müdürlerine, Etkinliğimize gelerek bize güç veren Kaymakamlarımıza , Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bilgisayarları alan Öğrenci ve velilerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Başarılarının taçlandırılmasından dolayı Arsin Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail KESKİN’e teşekkür ettiler. Eğitime desteği ve çalışmalarından dolayı ARFED genel başkanı İsmail KESKİN’e Arsin Anadolu Lisesi müdürü Mehmet YEREKAPAN tarafından plaket takdim edildi.

Proğramın son bölümünde de, düzenlenen panelde K.T.Ü Rektör yardımcısı aynı zamanda bir Arsinli olan Prof.Dr. Necati TÜYSÜZ , gençlere akademisyenlik yolundaki hatıralarını, yaşadıklarını anlatarak idealleri yolunda çaba sarf etmeleri gerektiğini anlattı.

Diğer bir eğitimci K.T.Ü Fatih Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Hikmet YAZICI ise gençlerin ve ailelerin Üniversite yolunda ve Meslek Seçiminde dikkat etmesi gereken hususları aktardı. Aynı zamanda Çaykara’lı olan Doç Dr. Hikmet YAZICI “biz bu güne kadar salonları hep Çaykara’lıların doldurduğuna şahit olmuştuk. 

Bugün burada ARFED’in yapmış olduğu çalışmayla Arsin’in de eğitim alanında büyük bir yol kat ettiğini görmüş olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem