Arsinli Şube Müdürüne ödül

Büyük başarı elde eden Şube müdürü Ali Can'a ödül.

Arsinli Şube Müdürüne ödül

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Ali Can düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 4.sü düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri" kapsamında ödül başvuru raporlarının ve saha/yerinde inceleme değerlendirme süreçlerinin tamamlanmasının ardından Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Can “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!”, “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim" konulu üç kategoride üç proje çalışması ile Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü almayı başardı. 

Yarışma sonucunda Ali Can, Türkiye geneli toplamdaki proje sayısı ve niteliği açısından diğer il ve ilçelerle karşılaştırıldığında da ülkede birinci oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık/Bölgesel Ödül Töreni Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Kaymakam Soner Şenel, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı ile diğer Bakanlık yetkililerinin de katılımıyla Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde yapıldı. Törende Ali Can, Vali Yücel Yavuz tarafından çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem