Arınç'tan Terörle Mücadeleye İlişkin Uyarı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hükümetin terörle mücadelede kararlı olduğunu belirterek, "Ama, örgüt ve eylemleriyle masum Kürt halkını birbirinden ayırmadığınız sürece ateş yanmaya devam eder" dedi.Arınç'tan Fotoğraflarla Cevap Arınç, Meclis'te hakkın

Arınç'tan Terörle Mücadeleye İlişkin Uyarı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hükümetin terörle mücadelede kararlı olduğunu belirterek, "Ama, örgüt ve eylemleriyle masum Kürt halkını birbirinden ayırmadığınız sürece ateş yanmaya devam eder" dedi.

Arınç'tan Fotoğraflarla Cevap
 
Arınç, Meclis'te hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmaması görüşmelerinde muhalefetin terör mücadele konusundaki eleştirilerine bazı fotoğraf ve belgeler göstererek cevap verdi.
 
"Her Kürde Terörist Gözüyle Baktığınız Sürece Bu Ateş Yanmaya Devam Eder"
Terörle mücadele kararlı olduklarını ifade eden Arınç, "Ama Kürt halkını bağrımıza basmak zorundayız, örgüt ve eylemleriyle masum Kürt halkını ayırmadığınız sürece, her Kürde terörist gözüyle baktığınız sürece bu ateş yanmaya devam eder, siz de birlikte yanarsınız" dedi.
 
"Diyarbakır'a, Şırnak'a gittiğimde Müslüman kimliğimi ön plana çıkarıyorum. Diyarbakır, Anadolu'nun kapısı açılmadan önce İslam'la müşerref olmuştur. Bu insanlar bugüne kadar devletine isyan etmemiş asil insanlardır, onları terörist gibi görmek yanlış bir düşüncedir."  
 
"O Sözleri Anlayışla Karşılamak Lazım" 
 
Bülent Arınç, terörün bir sonuç olduğunu, sebeplerine yönelmek gerektiğini belirterek, "Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün sözlerini anlayışla karşılamak lazım. Elbette teröristle mücadele edilecek ama karşıdaki insanın bu yola nasıl sevkedildiğini, nasıl çektirildiğini de düşünmesi gerekir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem