Arınç'dan Duran Adam yorumu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gündeme ilişkin açıklama yaptı. Arınç, dünden itibaren yaygınlaşan 'Duran adam' eylemleri için "Bu çok barışçı bir eylem bunu kınayacak halimiz yok. Onları seviyoruz" dedi Bülent Arınç'ın konuşmasından satır başları: Sorum

Arınç'dan Duran Adam  yorumu
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gündeme ilişkin açıklama yaptı. Arınç, dünden itibaren yaygınlaşan 'Duran adam' eylemleri için "Bu çok barışçı bir eylem bunu kınayacak halimiz yok. Onları seviyoruz" dedi
 
Bülent Arınç'ın konuşmasından satır başları:
 
Sorumszuluk alanının ortadan kaldırılması söz konusu değil.
 
Bunun yerine denetleme gerekebilir. Suça teşvik etmek ve şiddeti yönlendirme için yapılan haberleşmelerin, pek çok konuda insanlara bilgi kirliliği sunmanın caydırıcı bir yaptırımı olmalıdır.
 
Bunun kanunlar üzerinde bir çalışma yapmak Adalet Bakanlığı'mıza bağlıdır.
 
DURAN ADAM EYLEMİ
 
İhtiyaçlarını gidermiyor mu insanlar? Bu kadar uzun süre ayakta kaldıklarını bilmiyorum. Bu şiddet eylemi değil. Göze de hoş gelen bir eylem türü. Bu çok barışçı bir eylem bunu kınayacak halimiz yok.
 
Kendi sağlıkları önemli, bu insanlar bu kadar nasıl ayakta kalabiliyor. Sağlıklarına bir zarar gelmesin bu eylemleri anlamlıdır. Bunlar şiddet barındırmayan eylemleridir. Arkadaşımız zarf atmıyorsa 8 saat uzun bir süre. Bence 5 dakika durmalı 6'ıncı dakika işine gitmelidir. 8 saat fazla bunu 8 dakika ile sınırlandıralım.
 
Selahattin Demirtaş'ın sözlerine bakarak bir yorum yapmak mümkün değil.
 
Çözüm süreci olumlu bir şekilde gidiyor.
 
Bir canlı yayında söylediklşerimi bütün dünya izlemiş olmalı. Yasa dışı gruplar eylemlerine devam eder mi etmez mi bilemeyiz. Bunlara karşıda elbette güvenlik güçleri ve yargı güçleri görevini yapacaktır. Valilere tanınan yetkiler vardır. Bu kanunun okuyunca anlayacaklar. Muhalefet bizden zaman zaman bizden olağanüstü hal uygulaması talebini istemiştir.
 
Emniyet güçleri duruma tamamen hakimdir.
 
BCC Gezi Parkı olaylarını çarptırmıştır. Tekzip yolladım ve bu tekzip de yayınlanmıştır.
 
Sayın Bahçeli'nin yasadığı travmayı anlıyorum. AK Parti'nin mitingine ülkücüler kendi pankartlarıyla gelmiştir. Bahçeli bunu sindirememiştir. Sayın Bahçeli bu travma sizin için ilk değil. Emin olun tabanınızın üçte biri gene çözüm sürecinin destekliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler