Arazi anlaşmazlığında kan döküldü

Şanlıurfa'da, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan ve 10 kişinin yaralandığı kavga sonrası polis, olaya karıştığı saptanan çok sayıda kişiyi suç aleti silah ve sopalarla birlikte gözaltına aldı.Olay, saat 16.00 sıralarında Bamyasuyu Mahalle

Arazi anlaşmazlığında kan döküldü

Şanlıurfa'da, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan ve 10 kişinin yaralandığı kavga sonrası polis, olaya karıştığı saptanan çok sayıda kişiyi suç aleti silah ve sopalarla birlikte gözaltına aldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Bamyasuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Merkeze bağlı Horoz Köyü'nde yaşayan birbirine akraba Kılıç ve Çiftçi ailesi fertleri arasında, arazi devri nedeniyle tartışma çıktı. Husumetli iki aile mensupları bugün kent merkezinde karşılaşınca, sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede pompalı tüfek, tabanca, sopa ve taşların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü ve kimsenin engel olamadığı kavga ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından sonlandırıldı. Kavga sırasında Halil Çiftçi, Recep Çiftçi Sedat Çiftçi, Şahin Çiftçi ile Mustafa Kılıç silahla, Davut ve Kadir Kılıç ile isimleri öğrenilemeyen 3 kişi ise sopa ve taş darbeleri ile yaralandı. Ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere götürülen yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme yapan polis, kavgaya karıştığı saptanan çok sayıda kişiyi kullandıkları 1 tüfek, 2 tabanca ve sopalarla gözaltına alındı.

Kavganın ardından yeni bir olay yaşanmaması için yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde polis, 2 akraba ailenin yaşadığı Horoz Köyü'nde ise jandarma tarafından güvenlik önlemi alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem