Araca yıldırım çarptı 1 ölü!

Adıyaman'ın Besni ilçesi Köseceli beldesinde yıldırım çarpması sonucu takla atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Araçta bulunan 2 kişi ise yaralandı.Besni'den Gaziantep yönüne devam eden Seydi Karaca'nın kullandığı 02 DZ 600 plakalı özel araca Köseceli

Araca yıldırım çarptı 1 ölü!

Adıyaman'ın Besni ilçesi Köseceli beldesinde yıldırım çarpması sonucu takla atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Araçta bulunan 2 kişi ise yaralandı.Besni'den Gaziantep yönüne devam eden Seydi Karaca'nın kullandığı 02 DZ 600 plakalı özel araca Köseceli beldesi yakınlarında yıldırım çarptı.

Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu araç, önce yol kenarındaki direğe çarptı, daha sonra da takla attı. Kazada sürücüsü Seydi Karaca olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Seydi Vakkas Karaca (20) ile Metin Şener (40) ise yaralandı. Yaralılar Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde ölen Seydi Karaca'nın cenazesi Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem