'Aptallar yayar, geri zekalılar inanır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, son günlerde, şahsi ve ailevi hayatıyla ilgili son derece kirli bir kampanya başlatıldığını öne sürerken, “Şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım. Unut

'Aptallar yayar, geri zekalılar inanır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, son günlerde, şahsi ve ailevi hayatıyla ilgili son derece kirli bir kampanya başlatıldığını öne sürerken, “Şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım. Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır” dedi.

AK Parti’li Çelik, Twitter hesabından yaptığı sert açıklamada, son günlerde, şahsi ve ailevi hayatıyla ilgili “alçakça dedikodu, yalan ve iftira dolu, son derece kirli bir kampanya başlatıldığını” savundu.

“Bugüne kadar daha çok sosyal medya üzerinden yürütülen bu kampanya, şimdi marjinal ideolojik grupların sesi olan gazetelere taşınmıştır” diyen Çelik, şu açıklamalarda bulundu:

“Cemaati ve AK Parti’yi Bitirme Eylem Planı’nda, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, kamuoyunda yıpratılacaktır’ diye hedef gösterilen tek bakandım. Bugün Ergenekon Davası'nda yargılama konusu olan söz konusu belgeden beri, şahsıma yönelik bu kirli ve alçakça kampanya sürdürülmektedir. Bugüne kadar, söz konusu pespayeliklere, belden aşağı vurmalara iddia sahiplerini ve iddialarını ciddiye almadığım için cevap vermedim. Bugün bu adice iftiralar, bu sefer sahibi bir CHP milletvekili olan, Beşar Esat’ın yayın organı gibi hareket eden bir gazeteye taşınmıştır. Bu sefer, kamuoyuna ve bizi seven insanlara duyduğum saygıdan dolayı, onların gerçekleri bilmesi adına bu açıklamaları yapıyorum. Hem tüm halkımız, hem AK Partili yol ve dava arkadaşlarım bilsinler ki, şahsıma yöneltilen bu iddialar, külliyen yalan ve iftiradır. İddia sahipleri, iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. Aksi halde iftiracı olurlar. Bu kampanyanın hedefi elbette partim ve iktidarımızdır. Bizimle siyaseten mücadele edemeyenlerin, böyle ucuzcu ve ahlak dışı yöntemlere başvurmaları onların zavallılığının bir göstergesidir.”

“ÇOK AĞIR TAZMİNAT DAVALARI AÇACAĞIM”
Dedikoduyu nefret edenlerin çıkardığının altını çizen Çelik, “Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır. ‘Çamur at, tutmazsa izi kalır’ yöntemiyle rakipleriyle mücadele edenler, bilsinler ki, o çamur bir gün kendi suratlarına sıçrar. Gerek sosyal medyada, gerekse gazetelerinde şahsıma yönelik bu itibarsızlaştırma kampanyasını açanlara çok ağır tazminat davaları açacağım" ifadelerini paylaştı.

O İDDİA
Bugün bir gazete AK Parti’li Çelik hakkında yer alan haberde, “Başbakan’a soruyoruz: Çelik iki eşli mi?” başlığı kullanılırken, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü gibi kritik görevleri üstlenen Hüseyin Çelik, biri resmi nikahlı iki eşle birlikte mi yaşıyor. Çelik’in imam nikahlı ikinci eşinin kadrosunun halen Meclis’te gözüktüğü ancak kendisinin AK Parti Merkezi’nde Çelik’e bağlı olarak çalıştığı doğru mu?” gibi ifadelere yer verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem