Apple TV yenilendi

En son 2012 yılında güncellenen Apple TV’nin yeni jenerasyonuna dair bazı bilgiler var. Apple’a yakın kaynaklardan aldığımız habere göre firma, 4. nesil Apple TV’yi duyurmaya hazırlanıyor. Üstelik aynı fiyatı koruyarak. Apple TV’nin 3. jenerasyonu 99 Dola

Apple TV yenilendi

En son 2012 yılında güncellenen Apple TV’nin yeni jenerasyonuna dair bazı bilgiler var. Apple’a yakın kaynaklardan aldığımız habere göre firma, 4. nesil Apple TV’yi duyurmaya hazırlanıyor. Üstelik aynı fiyatı koruyarak. Apple TV’nin 3. jenerasyonu 99 Dolardan satışa çıkmış, ardından 69 Dolara düşürülmüştü. Beklenen yeni Apple TV’nin çok daha fazla özelliğe sahip olacağı ancak fiyatının yine 200 Doların altında olacağı bilgisi paylaşılıyor.

Yeni Apple TV’de Siri ve App Store desteği olacağına dair önemli iddialar var. Yani artık Apple TV’yi sesli olarak kontrol etmek mümkün olacak. Ayrıca App Store desteğiyle de uygulama kurulabilecek. App Store ile birlikte Apple’ın geliştirici SDK’sı da yeni üründe olacak. Dolayısıyla Apple TV artık uygulama geliştiricilerinin de işine yarayacak. Bu yeni özellikler ile birlikte Apple TV’nin kumandası ve kullanıcı arayüzü de değişecek. 4. jenerasyon Apple TV’nin önceki sürüme göre daha ince ve şık bir yapıda olması bekleniyor. Apple TV 4’ün 149 Dolar ile 199 Dolar arasında satışa çıkması bekleniyor. Ekim ayında duyurulabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler