Apartmandan cephanelik çıktı!

Beyoğlu'nda polis ekiplerinin baskın yaptığı bir apartmanın çatı katında bir adet lav silahı ile 50 adet Kaleşnikof mermisi ve 9 milimetre çapında silah mermileri bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadel

Apartmandan cephanelik çıktı!

Beyoğlu'nda polis ekiplerinin baskın yaptığı bir apartmanın çatı katında bir adet lav silahı ile 50 adet Kaleşnikof mermisi ve 9 milimetre çapında silah mermileri bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın ihbarı üzerine Beyoğlu'nda bir adrese baskın düzenledi.

Firuzağa Mahallesi Türkgücü Caddesi Borazan Sokak 8 numaralı apartmanın çatı katında arama yapan polis ekipleri, bir adet lav silahı ile toplamda 50 adet Kaleşnikof mermisi ve 9 milimetre çapında tabanca mermisi buldu.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ele geçirilen malzemeler, detaylı incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis, lav silahı ve mermileri çatı katına kimin koyduğunu bulmak için çalışma başlattı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem