Antarktika'da UFO izleri

Hürriyet 'ten Cihan Yaman'ın Metro.co.uk'tan çevirdiği habere göre 76 metrelik nesne kendini 'Bilinmeyen araştırmacısı' olarak tanımlayan Valentin Degterev tarafından fark edildi.Rusya'nın Nizhny Tagi şehrinde yaşayan Degretev, buzulların arasında çok büy

Antarktika'da UFO izleri

Hürriyet 'ten Cihan Yaman'ın Metro.co.uk'tan çevirdiği habere göre 76 metrelik nesne kendini 'Bilinmeyen araştırmacısı' olarak tanımlayan Valentin Degterev tarafından fark edildi.

Rusya'nın Nizhny Tagi şehrinde yaşayan Degretev, buzulların arasında çok büyük disk şeklinde bir şey gördüğünü ve bunun ne bir kutup istasyonu ne de bir uçak veya helikopter olabileceğini belirtti. Degretev, nesnenin el yapımı gibi durduğunu ve dünya dışından olabileceği kanısında.

"İÇİNDE UZAYLILAR OLABİLİR"

2012 yılında çekilen uydu görüntülerine göre çevrede hiç bir yaşam izi yok ve eğer bu dünyaya çarpan bir uzay gemisiyse içeride hala uzaylılar olabilir. 'Sözde enkazın' görüntülerine, 80 ° 34'08.4 "S 30 ° 05'19.3" W kordinatlarını kullanarak, Google Earth'ten ulaşmak mümkün.

1-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler