Antalya'yı sel vurdu: 1 kayıp

Antalya'nın Aksu İlçesi'ne bağlı Yurtpınar Köyü'nde derenin taşması sonucu sulara gömülen 20 yaşındaki Songül Sazak kayboldu. Genç kızı arama çalışmaları sürüyor. Antalya'da saat 17.00 sıralarında başlayan şiddetli yağmur ve dolu, Aksu İlçesi'nde etkili o

Antalya'yı sel vurdu: 1 kayıp

Antalya'nın Aksu İlçesi'ne bağlı Yurtpınar Köyü'nde derenin taşması sonucu sulara gömülen 20 yaşındaki Songül Sazak kayboldu. Genç kızı arama çalışmaları sürüyor.

Antalya'da saat 17.00 sıralarında başlayan şiddetli yağmur ve dolu, Aksu İlçesi'nde etkili oldu.li oldu. Bir çok cam ve naylon seraya zarar veren şiddetli yağmur ve dolunun hemen ardından Yurtpınar Köyü Dereboğazı Mevkii'nden geçen derenin taştı, ekili alanlar ve seralar su altında kaldı. Tarlada çalışan Songül Sazak, sel sularına kapılıp kaybolurken, yanındaki bir kişi son arda kurtarıldı. Jandarma ve itfaiye Songül'ü arama çalışması başlattı. Antalya Vali Vekili Mehmet Seyman, "Tarlada çalışırken sel sularına kapılan iki kişiden erkek olan kendi imkanlarıyla kurtulmuş, Songül Sazak ise kayıp. Arama çalışmalarımız sürüyor. Sonuç almayı umuyoruz" dedi.

Antalya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da programında değişiklik yaparak yağmur ve doludan büyük zaar gören ve 2 evin yıkıldığı Yurtpınar Köyü'ne hareket etti.

Antalya Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin, 4 köy ve 3 mahallede etkili olan şiddetli yağmur ve dolunun narenciye ve zeytinliklerle hububat ekili alanlara zarar veridğini söyledi. Erçin 5 bin dekar seranın zarar gördüğünü 15 bin dekar tarım alanının da sel suları altında kaldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler