Antalya'yı kana bulayacaklardı!

ANTALYA'da polis, bomba yüklü bir otomobille kent merkezine girmeye hazırlanan terör örgütü PKK üyesi biri kadın 'canlı bomba' iki kişiyi Döşemealtı İlçesi'nde düzenlediği operasyonla yakaladı.Gözaltına alınan şüphelilerin otomobilinde yapılan aramalarda,

Antalya'yı kana bulayacaklardı!

ANTALYA'da polis, bomba yüklü bir otomobille kent merkezine girmeye hazırlanan terör örgütü PKK üyesi biri kadın 'canlı bomba' iki kişiyi Döşemealtı İlçesi'nde düzenlediği operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin otomobilinde yapılan aramalarda, bomba düzenekleri ve henüz menşei belirlenemeyen kilolarca patlayıcı madde ele geçirildi.
Ortak çalışma yürüten İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, biri kadın 'canlı bomba', diğeri ona yardımcı olmak üzere PKK'lı iki teröristin Antalya'ya geldiği bilgisine ulaştı.

Polis uzun süre takip ettiği iki şüphelinin bulunduğu otomobili, Döşemealtı İlçesi Yığmalar Mahallesi'nde durdurdu. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda adları açıklanmayan biri kadın 2 terör örgütü mensubu gözaltına alınırken, otomobilde inceleme yapıldı. Bomba imha ekiplerinin araçta yaklaşık 1 saat süren çalışmasında, kilolarca patlayıcı ile bomba düzenekleri ele geçirildi.

'MODERN GİYİMLİ VE GÜZEL YÜZLÜ'

Terör örgütü üyesi iki kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Çallı'da bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Patlayıcıların incelemesinin yapıldığı, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü kaydedildi.Büyük bir eylem hazırlığında olan örgüt üyelerinden 'canlı bomba' olarak kullanılacağı belirtilen kadın teröristin modern giyimli, güzel yüzlü olduğu ve bu sayede dikkat çekmeden kalabalık yerlere girerek eylem yapmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem