Antalya böyle sallandı

Antalya'nın Demre ilçesinde dün gece meydana gelen deprem, güvenlik kameralarına yansıdı.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının verilerine göre, dün gece saat 00.27'de merkez üssü Demre ilçesine bağlı Üçağız

Antalya böyle sallandı

Antalya'nın Demre ilçesinde dün gece meydana gelen deprem, güvenlik kameralarına yansıdı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının verilerine göre, dün gece saat 00.27'de merkez üssü Demre ilçesine bağlı Üçağız mahallesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem anında vatandaşlar panik içerisinde kendilerini dışarıya attılar. Deprem olduğu sırada seyir halinde olan araçların ise oldukları yerde durdukları gözlendi. Apartmanlardan dışarıya çıkan vatandaşlar, önce birbirlerine sarıldılar, daha sonra tedbir için çift taraflı apartmanların olduğu bölgenin ortasında durdular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem