“Annemi Öldürdüm” Deyip Kaçtı

Giresun'da şizofreni hastası 56 yaşındaki Eşref Özdemir annesini öldürdükten sonra kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Keşap ilçesine bağlı Kılıçlı köyünde yaşayan 4 çocuk annesi Ayşe Öztürk (80) şizofreni hastası oğlu tarafından öldürüldü. Cinayet,

“Annemi Öldürdüm” Deyip Kaçtı

Giresun'da şizofreni hastası 56 yaşındaki Eşref Özdemir annesini öldürdükten sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Keşap ilçesine bağlı Kılıçlı köyünde yaşayan 4 çocuk annesi Ayşe Öztürk (80) şizofreni hastası oğlu tarafından öldürüldü. Cinayet, aynı mahallede yaşadıkları ve ziyaret için gittiği yeğeninin evinde meydana geldi. Şizofren hastası Eşref Özdemir, annesinin yanına geldikten bir süre sonra evden hızla çıktı ve komşularına "Annemi öldürdüm" diyerek kaçtı.

Olayın hemen ardından eve gelen komşular 80 yaşındaki Ayşe Özdemir'in cansız bedeni ile karşılaştı. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlatırken, Anne katili Eşref Özdemir Jandarma ekiplerince her tarafta aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem