Anne Ve Babasını Pompalı Tüfekle 6 Saat Rehin Aldı

Olay, saat 21.00 sıralarında Sincan'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Evren K., anne ve babasını Ahi Evran mahallesi Bahçe caddesinde bulunan evlerinde pompalı tüfekle rehin aldı. Evren K'nın bir anlık dalgınlığından

Anne Ve Babasını Pompalı Tüfekle 6 Saat Rehin Aldı

Olay, saat 21.00 sıralarında Sincan'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Evren K., anne ve babasını Ahi Evran mahallesi Bahçe caddesinde bulunan evlerinde pompalı tüfekle rehin aldı. Evren K'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan annesi kendini balkona, babası ise odaya kilitledi. Olayı gören mahalle sakinleri, polis ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri, şahsın silahlı olması nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Apartmanın bulunduğu cadde ve sokaklar, emniyet şeridi çekilerek yaya ve araç trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekipleri ise, evin balkonunun altına şişme branda açtı. Özel harekat ekiplerinden bir keskin nişancı, itfaiye aracının merdiveniyle apartmanın en üst katında bulunan dairenin karşısına çıkarıldı. Balkonda mahsur kalan anne, başka bir itfaiye aracıyla kurtarıldı.

Evren K., polis ekiplerinin yaklaşık 6 saat süren çalışmaları sonucu, saat 03.00 sıralarında evin kapısını açmaya ikna oldu. Eve giren özel harekat polisleri, şahsı gözaltına aldı. Evren K.'nın rehin aldığı babası da odanın kapısını açarak kurtarıldı.

Polis aracıyla Sincan Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Evren K.'nın bir süre önce eşinden boşandığı, 2 ay önce de tedavi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden ayrıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler