Ankaralı Namık gözaltına alındı!

 Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenice Mahallesi’nde, Ankaralı Namık olarak bilenen türkücü Namık Uğurlu’ya (36) ait otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramalarda arka koltukta 2, torpido gözünde ise 16 adet poşet içerisinde 40 gram esrar madd

Ankaralı Namık gözaltına alındı!

 

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenice Mahallesi’nde, Ankaralı Namık olarak bilenen türkücü Namık Uğurlu’ya (36) ait otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramalarda arka koltukta 2, torpido gözünde ise 16 adet poşet içerisinde 40 gram esrar maddesi ele geçirildi. 
 
Polis, Namık Uğurlu’nun yanı sıra otomobilde bulunan F.O. (26), O.Ö. (30) ve C.K’yı (40) “uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etmek, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak” suçlarından gözaltına aldı.
 
Uğurlu, ifadesinde uyuşturucunun kendisine ait olmadığını belirterek suçlamaları reddetti. Şüphelilerden C.K. ve O.Ö’nün daha öncede işledikleri çeşitli suçlardan dolayı haklarında arama kararı olduğu da öğrenildi...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler