Ankara'da sürpriz bir gelişme daha

Gün içinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi'ni ağırlayan AK Parti Genel Merkezi'ne akşama doğru da İran'ın Ankara Büyükelçisi geldi. Gün içinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi ağırlayan AK Parti Genel Merkezi'ne akşama doğru da İran'ın Ankara

Ankara'da sürpriz bir gelişme daha
Gün içinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi'ni ağırlayan AK Parti Genel Merkezi'ne akşama doğru da İran'ın Ankara Büyükelçisi geldi.
 
Gün içinde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi ağırlayan AK Parti Genel Merkezi'ne akşama doğru da İran'ın Ankara Büyükelçisi Ali Rıza Bigdeli geldi. ABD Büyükelçisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ile görüşmüştü. İran Büyükelçisi'nin de yine AK Parti Genel Merkezi'nde Yalçın Akdoğan ile görüştüğü öğrenildi. AK Partili kaynaklar, iki görüşmenin de daha önce planlı olduğu bilgisini verdi.
 
ABD Büyükelçisi geldiği sırada AK Parti Genel Merkezi'nde MKYK toplantısında olan Erdoğan'ın, İran Büyükelçisi geldiğinde ise parti binasında olmadığı belirtildi.
 
ABD Büyükelçisi Riccardione, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk demokrasisi, ifade ve barışçıl gösteri üzerine görüştüklerini söylemişti.
 
Öte yandan dün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hamas liderleri Halid Meşal ve İsmail Haniye'yi kabul etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler