Ankarada patlama!

Ankara'da "Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi" için toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde iki ayrı patlama meydana geldi. Öğle saatlerinde çok sayıda siyasi parti, sivil toplum örgütü ve sendikanın katılımıyla yapılacak "Emek, Barış ve Demokrasi Miting

Ankarada patlama!

Ankara'da "Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi" için toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde iki ayrı patlama meydana geldi.

Öğle saatlerinde çok sayıda siyasi parti, sivil toplum örgütü ve sendikanın katılımıyla yapılacak "Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi'nin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.00 sıralarında iki patlama meydana geldi. Olay yerinde 86 kişinin öldüğü 186 kişinin de yaralandığı bildirildi. Patlamanın olduğu yere ambulanslar sevk edildi.

Sıhhiye Meydanı'nda bugün "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecekti. Mitingin toplanma yeri tren garı olarak belirlenmişti.

Ayrıca alınan bilgilere göre Trabzon'dan İstanbul'a gelen Trabzon'lu bir vatandaş hayatını kaybetti.

Şükrü Üçüncü - Ankara
 
wrh-002.jpg
20151010002240-001.jpg20151010003332-001.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem