Ankara'da olaylı ’Berkin Elvan’ eylemi

Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanıp hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümünde eylem yapan gruplar polise taş ve havai fişekle saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri trafiği kapatan gruplara tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz ile müdahale ett

Ankara'da olaylı ’Berkin Elvan’ eylemi

Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanıp hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümünde eylem yapan gruplar polise taş ve havai fişekle saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri trafiği kapatan gruplara tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti.

Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümünde Mamak Nato Yolu Caddesi'nde toplanan gruplar, Tuzluçayır Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Trafiği kapatan gruplar, polisin uyarılarını dikkate almadı. Polise taş ve havai fişekle saldırılması üzerine çevik kuvvet ekipleri tazyikli su ve göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti. Müdahale sırasında 8 eylemci gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem