Ankara'da AIDS paniği

Ankara polisi, bir otele yaptığı baskında Ukrayna uyruklu 3 kadını fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı. Para karşılığında çok sayıda erkekle birlikte oldukları öğrenilen kadınlardan 2'sinin HIV virüsü taşıdığı tespit edildi. Ankara Emniyeti Asayi

Ankara'da AIDS paniği

Ankara polisi, bir otele yaptığı baskında Ukrayna uyruklu 3 kadını fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı. Para karşılığında çok sayıda erkekle birlikte oldukları öğrenilen kadınlardan 2'sinin HIV virüsü taşıdığı tespit edildi.

 Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, "Zeynep" takma adını kullanan Natallia L. (26) isimli Ukrayna uyruklu kadının fuhuşa aracılık yaptığını tespit etti. Müşteri gibi davranan polis, Natallia L. ile irtibata geçerek kendilerine 3 kadın ayarlamasını istedi. Polis, kadın başına 200 TL'ye anlaştığı Natallia L. (26), ve yine Ukrayna uyruklu Liudmyla K. (29) ve İnna B. (23) ile Çankaya'daki bir otelde buluştu. Polis, burada toplam 600 TL'yi Natallia L.'ye verdikten sonra fuhuş yaptıkları gerekçesiyle kadınları gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem