| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 08 Ekim 2012 17:38 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 14:14

Ankara'da 18+ trafiği !

AK Parti Grup Başkanvekilleri, seçilme yaşının 18'e düşürülebilmesi için anayasa değişikliği konusunda CHP ve MHP'nin TBMM gruplarını ziyaret etti.AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Ahmet Aydın ve Mustafa Elitaş, ilk olarak MHP Grup Başkanvek

AK Parti Grup Başkanvekilleri, seçilme yaşının 18'e düşürülebilmesi için anayasa değişikliği konusunda CHP ve MHP'nin TBMM gruplarını ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli, Ahmet Aydın ve Mustafa Elitaş, ilk olarak MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ile görüştü.
 
Şandır, yaptığı açıklamada, AK Parti grup başkanvekillerinin seçilme yaşanın 18'e düşürülmesi, er ve erbaşların oy kullanabilmesi için anayasa değişikliği konusunda teklif getirdiklerini söyledi.
 
AK Parti Grup Başkanvekilleri, daha sonra CHP grubunu ziyaret ederek, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile görüştü. 
 
CHP'deki görüşme basına kapalı devam ediyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!