Ankara yolunda kaza: 3 ölü

Karabük-Ankara karayolu Kayı Köyü mevkiinde bir aracın şarampole yuvarlanmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, saat 05.30 sıralarında, şoförün uyuması ve aşırı hız sebebiyle meydana gele

Ankara yolunda kaza: 3 ölü

Karabük-Ankara karayolu Kayı Köyü mevkiinde bir aracın şarampole yuvarlanmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 05.30 sıralarında, şoförün uyuması ve aşırı hız sebebiyle meydana gelen kazada, içinde biri çocuk 7 kişi bulunan 34 BOH 06 İstanbul plakalı araç, Karabük-Ankara karayolu Kayı Köyü mevkiinde takla atarak şarampole yuvarlandı.

İstanbul yönünden geldiği belirlenen aracın Eflani ilçesine doğru gittiği ifade edilirken, araç içinde çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi da bulunduğu görüldü. Kaza ile birlikte araçtaki şoför ile birlikte biri bayan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, biri çocuk 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan şoförü çıkarma çalışmaları devam ederken, yaralılar ambulansla Karabük Şirinevler ve Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Öte yandan, Kazada, ölen şoför haricindekilerin isimleri belirlendi.

Buna göre feci kazada, şoförle birlikte Emin Özdemir (65) ve eşi Elvide Özdemir (62) hayatını kaybederken, aynı aileden Bayram Özdemir (32), Alper Özdemir (10), Yasemin Özdemir (3) ve Ceren Özdemir (30) yaralandı.

Olay sırasında iki kişinin araçtan fırladığı belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem