Ankara AKM'den Canlı Yayın

 Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 21 Şubat 2012 Perşembe günü başlayan  “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri 7 ‘de 2. Gün.Her yıl 21-24 Şubat tarihlerinde yapılan ve bu yıl 7.’ncisi gerçekleştirilen etkinlikler radyo haber61 ve haber61 TV’den sizlere canlı

Ankara AKM'den Canlı Yayın

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 21 Şubat 2012 Perşembe günü başlayan  “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri 7 ‘de 2. Gün.

Her yıl 21-24 Şubat tarihlerinde yapılan ve bu yıl 7.’ncisi gerçekleştirilen etkinlikler radyo haber61 ve haber61 TV’den sizlere canlı olarak ulaştırılıyor.

Haber61 yayıncılık ekibi olarak sizlere etkinlikleri www.haber61.net’ten başta olmak üzere  radyo haber61 ve haber61 TV’den canlı olarak ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir ilke daha imza atan haber61 yayıncılık bu haklı gururu sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Haber61 standı önünden geçen ziyaretçilerle canlı, söyleşiler, röportajla anında radyo haber61 ve haber61 TV vasıtasıyla tüm dünyaya ulaşıyor.

Ne dersiniz haber61 standı önünden geçerken dünyanın 4 bir yanındaki sevenleriniz sizleri görmek ve sesinizi duymak mutluluğuna ulaşacaktır.

O halde Ankara’daki Trabzonlular haydi AKM’ye ve haber61 standı önüne….

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem