Android Marshmallow 2 Gün Sonra Geliyor

Google'ın açık kaynak kodlu işletim sistemi yeniden kabuk değiştiriyor. Android 5 Lollipop versiyonunu geride bırakmaya hazırlanan Google, büyük bir süpriz olmazsa 29 Eylül yani iki gün sonra tanıtacağı yeni telefonları LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P'de A

Android Marshmallow 2 Gün Sonra Geliyor

Google'ın açık kaynak kodlu işletim sistemi yeniden kabuk değiştiriyor. Android 5 Lollipop versiyonunu geride bırakmaya hazırlanan Google, büyük bir süpriz olmazsa 29 Eylül yani iki gün sonra tanıtacağı yeni telefonları LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P'de Android'in yeni versiyonu olan 6.0 Marshmallow'u kullanacak.

Bu yeni Android'e ilk olarak yine Google'ın Nexus ailesinden Nexus 5 ve Nexus 6 kullanıcıları  5 Ekim tarihinde geçiş yapabilecek. Biliyorsunuz ki Google Nexus serisinde saf Android kullanıldığı için güncellemelerin telefonlara uyarlanması uzun sürmüyor. Bunun dışında Samsung, Sony gibi diğer büyük Android cihaz üreticilerinin de 1,5-2 ay içinde desteklediği telefonlara Marsmallow güncellemesi getirmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem