| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 27 Kasım 2015 15:53

Anadolu Üniversitesi’nde gerginlik

Anadolu Üniversitesinde, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın katılacağı etkinliği protesto etmek isteyen 7 kişi gözaltına alındı.Vali Tuna'nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılacak "Eskişehir'de Geleceğin Sektörleri ve

Anadolu Üniversitesinde, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın katılacağı etkinliği protesto etmek isteyen 7 kişi gözaltına alındı.

Vali Tuna'nın katılımıyla Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılacak "Eskişehir'de Geleceğin Sektörleri ve Türkiye-Almanya işbirliği, havacılık ve raylı sistemler" konuşu etkinlik öncesi, Ekonomi ve Tarih Kulübü üyesi olduklarını söyleyen 7 öğrenci salona girdi. Grup üyeleriyle tedbir alan polisler arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin büyümesiyle 7 öğrenci, çevik kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alınarak salon dışına çıkartıldı. 7 kişinin bir süre sonra serbest bırakıldığı öğrenilirken, üniversitede gerginlik sürüyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!