An be an çekecek para kazanacak

 Kardeşleriyle hazırladığı reality şovda ve sosyal medyada attığı her adımı izleyiciyle paylaşan Kim Kardashian hamileliği sayesinde servet kazanmaya hazırlanıyor. Rapçi Kanye West'ten 12 haftalık hamile olan ABD'li reality şov yıldızının, TV yöneticileri

An be an çekecek para kazanacak

 

Kardeşleriyle hazırladığı reality şovda ve sosyal medyada attığı her adımı izleyiciyle paylaşan Kim Kardashian hamileliği sayesinde servet kazanmaya hazırlanıyor.
 
Rapçi Kanye West'ten 12 haftalık hamile olan ABD'li reality şov yıldızının, TV yöneticileriyle görüştüğü, bebeğin doğumuna kadar olan sürecin yayını için 16.3 milyon dolara (29 milyon TL) anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
 
Anlaşmaya varılırsa, 32 yaşındaki Kardashian, hastanedeki kontrollerinden, bebeğin ultrason görüntülerine, neye aşerdiğinden bebek için yaptığı alışverişe hamilelikte yaşadığı tüm ayrıntıları hayranlarıyla paylaşacak.
 
Bebek eşyası üreten firmalardan reklamlarında rol alması için teklif yağdığı belirtilen Kardashian, bebek doğduktan sonra ise onu ekranlardan uzak tutmayı planlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem