Amerika Ankara patlamasını biliyor muydu?

ABD’nin Ankara Büyük-elçiliği’nin resmi internet sitesinin “ABD vatandaşları için mesajlar” bölümünden 11 Mart 2016’da, Bahçelievler bölgesine olası bir tehdit olduğunu içeren güvenlik mesajı yayınlandı İngilizce yayınlanan ve Ankara’daki ABD vatandaşları

Amerika Ankara patlamasını biliyor muydu?
ABD’nin Ankara Büyük-elçiliği’nin resmi internet sitesinin “ABD vatandaşları için mesajlar” bölümünden 11 Mart 2016’da, Bahçelievler bölgesine olası bir tehdit olduğunu içeren güvenlik mesajı yayınlandı

İngilizce yayınlanan ve Ankara’daki ABD vatandaşları için bilgilendirme mahiyetinde yer alan mesajda, şu ifadelere yer verildi: “Amerika Büyükelçiliği Ankara Bahçelievler’deki Türk hükümetine ait bina ve lojmanlara potansiyel bir terörist saldırı olabileceğine yönelik bir istihbari bilgi olduğu konusunda Amerikan vatandaşlarını bilgilendirir. Amerikan vatandaşları bu bölgeden uzak durmalı. 

ANKARA'DAKİ PATLAMADAN İLK GÖRÜNTÜLER

Amerikan vatandaşlarına, kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmelerini, haberleri takip etmelerini, yerel olaylara duyarlı olmalarını ve yerel yetkilileri izlemelerini tavsiye ederiz.”

ABD’nin terör saldırısı yapılabilir diye uyarıda bulunduğu alanda, Anıtkabir, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Milli Kütüphane gibi çok sayıda devlet binası ve bunun yanısıra lojmanları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler