Amcasını bıçaklayarak öldürdü

Sivas'ta aralarında alacak-verecek davası olduğu iddia edilen Murat D. (40), amcası Sabri D.'yi (51) çıkan tartışma sonucu kalbinden bıçaklayarak öldürdü.Olay, akşam saatlerinde İnönü Mahallesi 1'inci Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Antalya

Amcasını bıçaklayarak öldürdü

Sivas'ta aralarında alacak-verecek davası olduğu iddia edilen Murat D. (40), amcası Sabri D.'yi (51) çıkan tartışma sonucu kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde İnönü Mahallesi 1'inci Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Antalya'dan tatil için memleketi Sivas'taki kardeşlerinin yanına gelen Sabri D., burada yeğeni ile aralarındaki alacak-verecek davasını çözmek istedi. Daha sonra amca ve yeğen apartman koridorunda konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Murat D., üzerinde taşıdığı çakı bıçağıyla amcasını kalbinden bıçakladı. Amcasını bıçaklayan yeğen olayın ardından ambulans çağırdı ve kendisi de polise ekiplerine teslim oldu. Sabri D. ambulansla Numune Hastanesi'ne götürüldü. Burada bir süre müdahale yapılan Sabri D., hayata döndürülemedi. Cenaze, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna konuldu. Murat D. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Amcasını bıçaklayarak öldürdü

Amcasını bıçaklayarak öldürdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem