Ambulansta ibtahar girişimi!

13 yıllık evli ve çocuğu olmadığı bildirilen İbrahim Kula (34) girdiği bunalım sonucu Irmak Caddesi Bankalar civarında otomatik av tüfeğini boğazına dayayarak intihar etmek istedi. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri,

Ambulansta ibtahar girişimi!

13 yıllık evli ve çocuğu olmadığı bildirilen İbrahim Kula (34) girdiği bunalım sonucu Irmak Caddesi Bankalar civarında otomatik av tüfeğini boğazına dayayarak intihar etmek istedi. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Kula'yı ikna etmeye çalıştı. 2 saat süren çabalar sonunda Kula, bu kez olay yerine çağrılan ambulansa binmek istemedi.

Ancak Kula bir süre sonra ambulansa binip elindeki tüfeği boğazına dayadı. Sakinleştirilmeye çalışılan Kula hastaneye götürülmek istendi. Hastaneler kavşağında yol kenarına park edilen ambulansta psikolog desteğinde ikna edilmeye çalışılan Kula kimseyi dinlemedi.

Sağlık ekipleri su içerisine uyku ilacı katarak Kula'ya verdi. Bu sırada olay yerine gelen yakınlarının da ikna çabaları da yetersiz kaldı. Ambulansın içerisinde polis ile konuşan Kula tüfeğin tetiğine basarak kendisini çenesinden vurdu. Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan Kula, tedavi altına alındı.

Kula tedavi esnasında, "Ben organlarımı bağışlamak istiyorum" diyerek bağırdı. İbrahim Kula'nın 13 yıllık evliliğinden çocuğu olmadığı, eşinden bir süredir ayrı yaşadığı ve kumar borcu olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem