Ambulans neden kaçırıldı

Tunceli'nin Ovacık İlçesi Devlet Hastanesinde memur olarak çalışan Ali Kurşun isimli sağlık çalışanının kaçırdığı ambulans, ’bombalı saldırı düzenlenebilir’ kuşkusuyla her yerde arandı.AMBULANS ÇALINDIAmbulans, güvenlik güçleri tarafından Ovacık ilçesi ya

Ambulans  neden kaçırıldı

Tunceli'nin Ovacık İlçesi Devlet Hastanesinde memur olarak çalışan Ali Kurşun isimli sağlık çalışanının kaçırdığı ambulans, ’bombalı saldırı düzenlenebilir’ kuşkusuyla her yerde arandı.

AMBULANS ÇALINDI

Ambulans, güvenlik güçleri tarafından Ovacık ilçesi yakınlarında bulundu. Tunceli’nin Ovacık ilçesi Devlet Hastanesinde memur olarak çalışan Ali Kurşun isimli sağlık çalışanının 112 hızır acil servisine ait 62 AK 184 plakalı ambulansı gece saat 21.15 sıralarında anahtarını görevlilerin izni olmadan aldı. Sağlık memuru ambulansı çalıştırıp ortadan kayboldu. Ambulansın yerinde olmadığını gören 112 Hızır Acil Servis çalışanları polis ve jandarmaya ’ambulans çalındı’ ihbarında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem