Ambulans kazası: 6 yaralı

Havran"dan Büyükdere"deki vakaya gitmek için için yola çıkan 10 F 8343 plakalı 112 Acil Servis ambulansı Edremit"ten Balıkesir"e giden Hikmet Aşkın"ın kullandığı 10 UY 473 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobilde bulunan 4 kişi ile ambulansta bulunan 2 k

Ambulans kazası: 6 yaralı

Havran"dan Büyükdere"deki vakaya gitmek için için yola çıkan 10 F 8343 plakalı 112 Acil Servis ambulansı Edremit"ten Balıkesir"e giden Hikmet Aşkın"ın kullandığı 10 UY 473 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobilde bulunan 4 kişi ile ambulansta bulunan 2 kişi yaralandı.

Kazada otomobil sürücüsü Hikmet Aşkın'la araçtaki Selda Aşkın, Umut Can Aşkın ve İbrahim Aşkın'la 112 Acil Serviste bulunan Fatma Demir'le Özlem Alan yaralandı. 112 Acil Servis sürücüsü Beytullah Gürel kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazada yaralanan 6 kişi başka bir 112 Acil Servis ambulansı ile Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili yapılan inceleme neticesinde savcılık makamınca soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem