Aman dikkat! Son gün 6 Ekim

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Kurum Tarafından Yapılan Denetimlerde Dikkate Alınan Değerlendirme Ölçütleri Hakkında Rehber Taslağı'nı görüşe açtı. Kurumdan yapılan açıklamada, Düzenleme Tutarlılığı Değerlendirme Programı kapsamında daha

Aman dikkat! Son gün 6 Ekim

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Kurum Tarafından Yapılan Denetimlerde Dikkate Alınan Değerlendirme Ölçütleri Hakkında Rehber Taslağı'nı görüşe açtı.

Kurumdan yapılan açıklamada, Düzenleme Tutarlılığı Değerlendirme Programı kapsamında daha önce Basel standartlarına tam uyumun sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmaların ve yapılması planlanan düzenleme değişikliklerinin kamuoyuyla paylaşıldığı ifade edildi.

Bu kapsamda, Kurum Tarafından Yapılan Denetimlerde Dikkate Alınan Değerlendirme Ölçütleri Hakkında Rehber Taslağı'nın hazırlandığı belirtilen açıklamada, söz konusu taslağa ilişkin görüş ve önerilerin 6 Ekim'e kadar kuruma iletilebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler