Altunbaş Bakan yardımcılığı için ne dedi?

Ak Parti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı olacağı iddialarına yanıt verdi.   Altunbaş yaptığı açıklamada, "böyle bir mevki için adımın geçmesi sevindirici. Böyle mevkilere genellikle ve

Altunbaş Bakan yardımcılığı için ne dedi?
Ak Parti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı olacağı iddialarına yanıt verdi.
 
Altunbaş yaptığı açıklamada, "böyle bir mevki için adımın geçmesi sevindirici. Böyle mevkilere genellikle vekil olamayan isimler alınır. Ergin Aydın benimde başkalığımı yaptı. Sayın Ergin Aydın ve özellikle Araklı’da ki oy potansiyeli göz önünde bulundurulursa oradan da bir ismin çıkabileceğini düşünüyorum” dedi.
 
Bu kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun vereceğini belirterek, İlimizde bu makama layık birçok önemli değerin olduğunu dile getirdi.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem