Altınordu Kaymakamı'na ziyaret

Ordu’nun Büyükşehir olmasından sonra kurulan Altınordu ilçesinin ilk kaymakamı olan Şenol Esmer, OTSO Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.OTSO Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Genel Sekreter Hakkı Üçer ve yönetim Kurulu üyeleri kaymakam Şe

Altınordu Kaymakamı'na ziyaret

Ordu’nun Büyükşehir olmasından sonra kurulan Altınordu ilçesinin ilk kaymakamı olan Şenol Esmer, OTSO Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.
OTSO Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Genel Sekreter Hakkı Üçer ve yönetim Kurulu üyeleri kaymakam Şenol Esmer’i makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. Kaymakam Şenol Esmer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Her zaman vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.
“Altınordu’nun kurucu kaymakamıyım. Bu benim için ikinci kurucu kaymakamlık demek” diyen Kaymakam Esmer, “Palandöken ilçesini de ben kurmuştum. Bunu yaparken isim yapacağız hesabını yapmayacağız. Meslekte iyi bir kıdem noktasına geldim. Biraz yaralar nerelerde, sorunlar nerelerde ben müdahil olduğumda nereleri çözebilirim onları yapmaya çalışacağım görev sürem içerisinde bu göreve başladığımız da biz süreli olarak başlıyoruz. Sürekli burada kalamıyoruz. Bu süre içerisinde vatandaşın desteği çok önemli. Hüsn-i kabulü çok önemli. Sizi insanlar iyi niyetler ile kabul ederlerse sizin önünüz açılmış, rahat görev yapmış olursunuz. Sorunlara parmak bastığınız da çözüm için uğraştığınız da birkaç kişinin hesabı bozulacaktır. Bozulan hesaplarda hüsn-i kabul, o insanlarda ki iyi niyet sorunları çözmede önünüzü açmış olur. Yoksa sorunları büyütürler sorunlar büyüyünce siz de sorun çözemezsiniz. Ben bölgenin insanıyım. Biz insanlarımızın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem