"Alnımız açıktır, başımız diktir"

İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İlahi adalet, elbette tecelli eder ama bugünkü yargı önünde de mevcut iddia ve ithamların ne kadar geçerli olduğunu ancak bir mahkeme

"Alnımız açıktır, başımız diktir"

İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İlahi adalet, elbette tecelli eder ama bugünkü yargı önünde de mevcut iddia ve ithamların ne kadar geçerli olduğunu ancak bir mahkeme kararıyla görebileceğiz. Dolayısıyla şimdiden herkesi suçlu kabul etmek, hatta bunun daha ötesinde farklı ithamlarda bulunmak, bunun için gayri meşru birtakım yolları kullanmaya tevessül etmek çirkin olan budur. Alnımız açıktır, başımız diktir, hesabı olan da hesabını verecektir" dedi.

'GAZETE MANŞETLERİYLE İKTİDARA GELMEDİK'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da İstanbul merkezli operasyonu, AK Parti'ye karşı "kirli bir oyun" olarak değerlendirdi.

Bozdağı, "Bizim alnımız ak, başımız diktir. AK Parti dış güçlerin ve karanlık odakların desteğiyle iktidara gelmedi. Gazete manşetleri ve kasetlerle iktidara gelmedi" dedi.

"AK Parti hükümetlerinin şimdiye kadar milletimize başarıyla hizmetleri oldu" diyen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hükümet değişikliği tamamen Başbakanı'mızın takdirindedir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem