Almaya gittiği patronuna çarptı

Düzce'de eski patronuyla buluşmak için otomobili ile yola çıkan şahıs, yoldan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Sürücünün çarptığı kişi ise, buluşmak istediği eski patronu çıktı.Kaza, akşam saatlerinde Eski Sedaş Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan

Almaya gittiği patronuna çarptı

Düzce'de eski patronuyla buluşmak için otomobili ile yola çıkan şahıs, yoldan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye çarptı. Sürücünün çarptığı kişi ise, buluşmak istediği eski patronu çıktı.

Kaza, akşam saatlerinde Eski Sedaş Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Murat D. idaresindeki 81 DA 037 plakalı otomobil, kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şahin M.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Şahin M., olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şahin M.'nin ise Murat D.'nin eski patronu olduğu ve Murat D.'yi arayarak kendisini otogarın oradan almasını istediği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Almaya gittiği patronuna çarptı

Almaya gittiği patronuna çarptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem