Almanya Türk kızını konuşuyor!

'Bir Aşk Hikayesi' isimli dizide 'Aslı' karakterini canlandıran Ayşin Yeşim Çapanoğlu'nun büyük başarısı! Dört dilde oyunculuk yapabilen Çapanoğlu, 25 kız arasında yapılan seçimlerde birinci oldu ve bir Alman yapımı olan 'Mordkommission İstanbul' isimli t

Almanya Türk kızını konuşuyor!

'Bir Aşk Hikayesi' isimli dizide 'Aslı' karakterini canlandıran Ayşin Yeşim Çapanoğlu'nun büyük başarısı! Dört dilde oyunculuk yapabilen Çapanoğlu, 25 kız arasında yapılan seçimlerde birinci oldu ve bir Alman yapımı olan 'Mordkommission İstanbul' isimli televizyon dizisinin üçüncü serisinde rol almaya hak kazandı. Yönetmenliğini Michael Kreindl'in yapacağı dizinin çekimleri, İstanbul Talimhane'de gerçekleştirilicek. Alman ARD kanalında yayınlanan 'Mordkommission İstanbul' isimli dizi, her yıl sadece iki bölüm yayınlanıyor, ekrana geldiğinde de milyonları ekrana kilitliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem