Alman Polisi Arzu'yu arıyor!

Alman bir erkeğe âşık olduğu için ailesi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen 18 yaşındaki Arzu’dan iz yok.Alman polisi, Detmold kentinde 10 gün önce kaçırılan Arzu (18) adlı genç kadını arıyor. Alman basını 200 polisin aradığı Arzu’nun, Alman bir erkek a

Alman Polisi Arzu'yu arıyor!

Alman bir erkeğe âşık olduğu için ailesi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen 18 yaşındaki Arzu’dan iz yok.

Alman polisi, Detmold kentinde 10 gün önce kaçırılan Arzu (18) adlı genç kadını arıyor. Alman basını 200 polisin aradığı Arzu’nun, Alman bir erkek arkadaşı olduğu için ailesi tarafından öldürülmüş olabileceği iddialarına yer verdi. Bild gazetesinde yer alan habere göre, Arzu hafta sonları çalıştığı ekmek fırınındaki iş arkadaşı Alexander’a (20) âşık oldu. Ancak ailesi bu ilişkiyi onaylamadı.

Sığınma evine yerleşti
Arzu bir arkadaşına, ilişkisi yüzünden erkek kardeşleri tarafından dövüldüğünü söyledi. Genç kadın ismi açıklanmayan arkadaşına, “Erkek kardeşlerimden biri Alman sevgilimden ayrılmamı istedi. Ben karşı çıkınca diğer kardeşlerimin önünde beni dövdü” dedi.

Ancak Arzu Alman sevgilisiyle görüşmeye devam etti. Ağustos ayında da kentteki bir kadın sığınma evine yerleşti. Kasım ayının 1’inde Alexander’ı ziyarete giden Arzu orada kötü bir sürprizle karşılaştı.

İddiaya göre, gece 01.30’da Alexander’ın evine gelen Arzu’nun 5 kardeşi genç kadını kaçırdı.

Sevgilisi Alexander’ı da döverek bir parmağını kırdı. Polis Arzu’nun kaçırılıp babasına götürüldüğünü öne sürdü. Ancak Arzu’nun ailesinin evinde hiçbir ize rastlanmadı. Genç kadının kardeşleri ise gözaltına alındı.

‘Öldürmek kolay’
Bild’e konuşan, Arzu’nun çalıştığı fırının sahibi Ilse Mueller (67), “En büyük kız kardeşi bana ailesinin Arzu için Türkiye’den bir damat aradığını söylemişti. Hatta erkek kardeşlerinden birinin ‘Arzu’yu öldürmek kolay’ dediğini duydum” dedi.

Yine Bild’e konuşan bir Alman polis, “Ailesi Arzu’nun nerede olduğunu biliyor, ancak söylemiyor. Kötü bir sürprizle karşılaşacağımızdan endişe ediyoruz” dedi. Alman polisi önceki günden bu yana Detmold çevresindeki ormanlık alanlarda Arzu’yu arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem